ŞANLIURFA / HALİLİYE - Yeniköy Ortaokulu

Yeniköy Ortaokulu

Adres
Okulumuz şehir merkezine 12 km mesafede olup, Mardin yolu Göbeklitepe kavşağından sağa dönünce 4.kilometrede yer almaktadır. Okulumuz öğretmenleri ulaşımlarını öğretmen servisi ile sağlamaktadır.
Vizyon
"Eğitim Sevgiyle Başlar", sloganıyla öğrencilerimizi güzel bir hayata hazırlamak ve donanımlı bir biçimde yetiştirerek gelecek hayatlarında sevgi dolu ilgili ve görgülü birer birey haline getirmek ,sosyal, kültürel ve sportif faaliyet denince akla gelen ilk okul olmak.
Misyon
Geleceğin dünyasına şekil verecek, çalışkan, ufku geniş, sahip olduğu değerleri paylaşabilen, bütün insanlığı sevgi ile kucaklayabilecek hoşgörüye sahip, huzurun ve güvenin teminatı örnek bir dünya insanı yetiştirmek
Taşıma merkezi okullar arasındaki sportif faaliyetlerde dereceler
Öğretim Şekli :normal öğretim
Uydu İnternet (VSAT)
Öğretmen servisi ve özel araçlarla ulaşım sağlanıyor
Yerleşim Yeri
Mardin yolu Göbeklitepe kavşağından sağa dönünce 4.kilometrededir. Okulumuzun şehir merkezine uzaklığı 12 kilometredir.
İl Merkezine 12 km dir.
Sportif Etkinlikler
Her dönem düzenli olarak yapılan; sınıflar arası futbol, voleybol ve masa tenisi turnuvaları. Satranç Turnuvası...
Bilgi Yarışması, Pi Sayısı Ezberleme Yarışması vs